Wie zijn wij

ID Riva Tours is in 1994 opgericht en bestaat uit een Nederlandse onderneming in Rotterdam. ID Riva Tours is aangesloten bij de ANVR, SGRZ en het Calamiteitenfonds. De specialiteit is Kroatië en Slovenië.

Specialist op het gebied van Kroatië en Slovenië betekent kort samengevat het volgende:

Het meest ruime en actuele aanbod in zowel Kroatië als Slovenië

U vindt op deze website niet alleen de bekende grote accommodaties, maar o.a. ook stedenreizen, gezellige familiepensions, hotels bij de natuurgebieden en speciale accommodaties voor naturisten. De accommodaties moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en worden jaarlijks – soms meerdere malen – gecontroleerd en beoordeeld. Onze informatie is dan ook actueel, objectief en betrouwbaar. Voor iedereen de juiste vakantie!

Unieke producten zoals authentieke landhuizen en zeilcruises

De landhuizen moeten voldoen aan onze strenge eisen qua ligging, entourage en gebruik van lokale natuurstenen en hout. De cruises zijn al jaren populair bij diegene die met een internationaal gezelschap willen rusten en zwemmen, maar toch ook weer veel willen zien.

Tevens vliegpakketten

Kroatië leent zich uitstekend voor vliegreizen. Samen met Croatia Airlines maar ook met Transavia kunnen er diverse vliegvakanties geboekt worden via alle aan de kust gelegen luchthavens en de populaire bestemmingen.

Grote kennis en kunde

Als specialist gaan we net een stapje verder. Ons personeel kent de bestemming. Sommigen hebben er een persoonlijke binding mee en spreken de taal. Zo kan men net even iets extra’s betekenen.

Zekerheid

ID Riva Tours is aangesloten bij het ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds.
Lees hier meer over.

Extra aanbiedingen voor zowel de vroege als late beslisser

Onze prijzen zijn gegarandeerd goede prijzen. Als gewaardeerde partij binnen een internationale organisatie lukt het ons om interessant inkoopvoordeel te verkrijgen. Al deze voordelen worden direct aan u doorgespeeld. Bovendien trachten wij het onderste uit de kan te halen op het gebied van kinderkortingen, unieke arrangementen, verblijfskortingen en nog veel meer. Wij zullen daarom vaak betere voorwaarden hebben dan wanneer u zelf uw vakantie zou regelen.

Cruises, vakantiewoningen en privé appartementen

ID Riva Tours B.V. is voor vermelde producten slechts bemiddelaar en niet verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de boeking en niet aansprakelijk voor de uitvoering. Als u een reservering maakt dan gaat u een (contractueel bindende) relatie aan met ID Riva Tours GmbH te München (Duitsland) bij wie u reserveert. Wij zullen vanaf het moment dat u uw reservering heeft gemaakt uitsluitend als tussenpersoon fungeren tussen u en de accommodatieverschaffer. Zie voor extra informatie de Algemene Voorwaarden

Adresgegevens

 • Adres : Scheepsmakershaven 32d Rotterdam
 • Telefoon NL : 010-411 11 28
 • Telefoon BE : 02-21 94 11 11
 • E-Mail : info@idriva.nl
 • Internet : www.idriva.nl

Overige gegevens

 • ANVR : 2365
 • SGR : 2242
 • KvK : 24250368
 • IATA : 57211486
 • BTW Nummer : NL803272765B01
 • Bankgegevens Nederland: NL39INGB0661230082
 • Bankgegevens Belgie: BE 70 3101 6105 2727 (ING Brussel)

Bereikbaarheid (telefonisch)

 • Ma t/m Vrij : 09.00-17.30