MY RELAX

Veertig jaar geleden, in 1978, begon de jonge Arsen, samen met zijn vader Tomislav, de schoonheden van de Dalmatische eilandwereld te laten zien aan vakantiegangers met hun kleine houten schip Orkan. Terwijl Tomislav slechts enkele jaren geleden met pensioen ging, hebben Arsen en zijn drie zonen, Karlo, Paško en Roko – inmiddels allemaal hun kapiteinsdiploma behaald-  de drie schepen van het gezin onder controle.
Nadat MY Mystic in juli 2015 werd gelanceerd, verwelkomden we MY Relax in onze vloot in augustus 2018. Net als de MY Mystic heeft de MY Relax 19 comfortabele hutten, een ruime salon met bar en een zithoek op het bovendek, een gezellige, overdekte zitgelegenheid achter de salon en een enorm zonneterras aan de bovenkant.

Algemene gegevens

Lengte 46 m, gebouwd in 2018. 40 bedden in 19 hutten met individueel regelbare airconditioning en douche / wc.

De hutten

Onderdek:  4 tweepersoonshutten met eenpersoonsbedden, 2 tweepersoonshutten met tweepersoonsbed, 2 driepersoonskamers met tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed ernaast.
Hoofddek:  6 tweepersoonshutten met eenpersoonsbedden, 5 tweepersoonshutten met tweepersoonsbed.

Verder

Zonnedek (220 m²) met 40 ligbedden, zwemplateau met douches aan de achtersteven. Salon met airconditioning voor 40 personen op het bovendek, comfortabele zitplaatsen voor ongeveer 30 personen in de loungeruimte op het overdekte bovendek achter de salon, die afhankelijk van het weer met dekzeilen kan worden gesloten. Dagelijkse schoonmaak van de cabine en vervanging van handdoeken.

Beschikbare routes

Op dit moment zijn er geen routes bekend voor dit schip.