MY Azzurro

Veertig jaar geleden begon de jonge Arsen, samen met zijn vader Tomislav, vakantiegangers door de Dalmatische eilandwereld te varen met hun kleine houten schip Orkan.Terwijl Tomislav slechts enkele jaren geleden met pensioen ging, hebben Arsen en zijn drie zonen, Karlo, Paško en Roko de drie schepen van het gezin onder controle. Nadat MY Mystic in juli 2015 werd gelanceerd, verwelkomden we MY Relax in onze vloot in augustus 2018. Net als de Mystic heeft de Relax 19 comfortabele hutten, een ruime salon, zithoek op het bovendek, gezellige, overdekte zitgelegenheid achter de salon en een enorm zonneterras. In 2019 kwam hun 3e en nieuwste schip hierbij, de MY Azzurro. Terwijl Karlo aan het roer staat van de Relax en Pasko van de Azzurro, blijven Arsen en Roko trouw aan hun Mystic.

Algemene gegevens

Lengte 46 m, gebouwd in 2018. 40 bedden in 19 hutten met individueel regelbare airconditioning en douche / toilet en haarföhn.

De hutten

Onderdek:  4 tweepersoonshutten met eenpersoonsbedden, 2 tweepersoonshutten met tweepersoonsbed, 2 driepersoonshutten met tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed ernaast.
Hoofddek:  6 tweepersoonshutten met eenpersoonsbedden, 5 tweepersoonshutten met tweepersoonsbed.

Verder

Zonnedek (220 m²) met 40 ligbedden, zwemplateau met douches aan de achtersteven. Salon met airconditioning voor 40 personen op het bovendek. Comfortabele zitplaatsen voor ongeveer 30 personen in de loungeruimte op het overdekte bovendek achter de salon, die afhankelijk van het weer met dekzeilen kan worden gesloten. Dagelijkse schoonmaak van de cabine en vervanging van handdoeken.

Minimum aantal deelnemers

Aantal voor Relax: 22 passagiers
Onze cruises moeten een minimum aantal deelnemers hebben om doorgang te kunnen vinden. Het minimum aantal deelnemers per schip kunt u opvragen bij onze reserveringsafdeling. Mocht het minimum aantal niet gehaald worden wordt u hierover uiterlijk 21 dagen voor vertrek over geïnformeerd. Uiteraard wordt u een gelijkwaardig alternatief schip aangeboden op basis van beschikbaarheid. Indien het alternatief niet naar wens is of niet binnen het reisschema pas wordt de gehele reissom van de cruise terugbetaald.

Beschikbare routes

Op dit moment zijn er geen routes bekend voor dit schip.