MS Aria

Kapitein Jure Tomas is al sinds 1998 met zijn MS Planka  vast onderdeel van onze vloot . Zijn zoon Marin staat hem sinds een aantal jaar bij als kapitein zodat Jure zich kon bekommeren om de bouw van een nieuw schip en in  2016 is de MS Aria toegevoegd aan onze vloot. Een majestueuze motorzeilboot – de hoogte van de waterlijn tot de top van de mast is 32 m – die met twee fokken en grootzeilen ook daadwerkelijk kan zeilen (als het weer het toelaat). Een 675 pk motor geeft de Aria een topsnelheid van 12 knopen, maar de normale kruissnelheid zal ca. 8-9 knopen zijn  want zo kan men optimaal en in alle rust genieten van de Adriatische Zee en de eilanden. Jure staat aan het roer van zijn vertrouwde Planka en zijn zoon Marin bestuurd het nieuwere schip Aria.

Algemene gegevens

Lengte 43,50 m, gebouwd in 2016. 40 Bedden in 18 hutten met individueel regelbare airconditioning en douche/toilet.

Hutten

Onderdek:  2 driepersoonshutten met 2 eenpersoonsbedden en een 3e bed erboven, 2 tweepersoonshutten met eenpersoonsbedden, die aan elkaar geschoven kunnen worden om er een tweepersoonsbed van te maken*.

4 tweepersoonshutten met  tweepersoonsbed. Het onderdek beschikt over een ventilatiesysteem dat ook bij gesloten patrijspoorten voor frisse lucht zorgt.

Hoofddek:  6 tweepersoonshutten met tweepersoonsbed.

Bovendek: 4 tweepersoonshutten met eenpersoonsbedden die aan elkaar geschoven kunnen worden om er een tweepersoonsbed van te maken*.

*Geef  a.u.b. bij boeking uw wens voor een eenpersoonsbedden en aan elkaar geschoven bedden aan, zodat de crew voor de inscheping dit al in orde kan maken.

Verder

2 Extra douches/toilet. Zonnedek (250 m2) met 40 ligstoelen, tafels met banken en stoelen op het overdekte hoofddek achter de salon voor 40 personen, zwemplateau met douche of het achterdek, salon met airconditioning voor 40 personen.

Beschikbare routes

Op dit moment zijn er geen routes bekend voor dit schip.