Actie voorwaarden win een een ticket naar Kroatië

Maak kans op een gratis vliegticket naar Kroatië Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een gratis vliegticket met Transavia naar Split – Kroatië of maak kans op 10% extra korting op uw reis.

PRIJZEN

  • De hoofdprijs: 1x retour ticket met Transavia van Rotterdam naar Split (exclusief bagage)
  • Andere prijzen: 10X 10% KORTING OP UW REIS (ALLEEN GELDIG VOOR NIEUWE RESERVERINGEN)

 

Willekeurige datum in de periode van mei tot en met september 2017 (onder voorbehoud van beschikbaarheid) Het ticket kan alleen gebruik worden indien er een accommodatie geboekt wordt via I.D. Riva Tours B.V. RESERVERING dient voor 1.4.2017 gemaakt te worden. Het gewonnen ticket kan alleen geboekt worden indien op de gewenste data voldoende beschikbaarheid is

 

ACTIE VOORWAARDEN

Organisator van de wedstrijd is ID Riva Tours, Scheepmakershaven 32d, 3011 VB Rottedam. Deelname aan deze actie is gratis en niet verplicht. Gedurende de looptijd dingt de deelnemer eenmaal mee voor één prijs. Deelname is alleen mogelijk als deelnemer zijn/haar feitelijke woon- en verblijfplaats in Nederland heeft en 18 jaar of ouder is.

 

Deelname  is uitsluitend mogelijk als de deelnemer het aanmeldingsformulier volledig ingevuld inzendt, gedurende de periode 11 januari 2017 tot en met 20 januari 2017.

 

De bepaling van de winnaar van deze actie vindt plaats voor 5 maart 2017. De prijs wordt in overleg met de prijswinnaar ter beschikking gesteld.  I.D. RIVA TOURS B.V. behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om in plaats van de aangeboden prijs een andere (gelijkwaardige of gelijksoortige) prijs toe te kennen. De prijs is niet inwisselbaar voor andere prijzen of contanten.

 

De prijswinnaars worden persoonlijk per e-mail en/of telefoon op de hoogte gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Als prijswinnaars niet binnen 14 dagen reageren zal er een nieuwe prijswinnaar gekozen worden.

Deelnemers die onjuiste gegevens over zichzelf of anderen opgeven komen niet in aanmerking voor deelname en/of voor toekenning van een prijs.
ID. RIVA TOURS B.V. kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor het verloren gaan van de (persoons-) gegevens welke Zijn verstrekt of voor de opgave van verkeerde of onvolledige gegevens door een deelnemer.